Ejendomsmæglere

Alle uddannede ejendomsmæglere, som opfylder kravet for at stå registreret i ejendomsmæglerregisteret på virk.dk, kan blive personlige medlemmer af DE. 

For at blive optaget som medlem, skal følgende tre betingelser være opfyldt:

  • Du er uddannet ejendomsmægler
  • Du er ved at søge om optagelse eller genoptagelse i ejendomsmæglerregisteret
  • Du er enten ansat eller indehaver i en forretning, som er virksomhedsmedlem i DE

To trin til medlemskab af DE:

1. Ansøgning til Ejendomsmæglerregisteret på virk.dk her

Når du søger om optagelse i virk.dk vil du blive spurgt, om du er eller vil blive forsikringsdækket. Hertil skal du svare JA, da vi giver besked til Ejendomsmæglerregisteret, om at du er omfattet af vores kollektive forsikring.

Vejledning: Sådan får du titlen "Ejendomsmægler"

2. Ansøgning til Dansk Ejendomsmæglerforening her

Når du har sendt din ansøgning til Ejendomsmæglerregisteret, skal du straks herefter ansøge om medlemskab af DE. Husk at vedlægge din kvittering fra Ejendomsmæglerregisteret, så vi kan se, at du har husket at søge.

Kvitteringen starter med teksten: ”Tak for din ansøgning om godkendelse som ejendomsmægler - efterfuldt af et sagsnummer.”

Charlotte 1
Kvitteringen ser sådan ud

Når Erhvervsstyrelsen har færdigbehandlet din ansøgning, vil du modtage en meddelelse i din e-boks om, at du er godkendt som ejendomsmægler. Denne besked bedes du sende til os sammen med dit fulde navn eller medlemsnummer. Herefter vil du modtage en mail fra os om, at du er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og kan benytte betegnelsen MDE (Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening). 

Kontakt

Medlemsafdelingen

Åben mandag til fredag mellem kl. 09.00 og 16.00

Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C