Tandforsikring hos Dansk Tandforsikring

Alle medlemsvirksomheder i DE har mulighed for at tilbyde medarbejdere og indehavere en tandforsikring. Læs mere her på siden.

Tænderne er den eneste del af kroppen, hvor det offentlige sundhedsvæsen ikke dækker, når der sker skader, eller tænderne skal behandles. En dansker bruger i løbet af sit liv mellem 30.000 og 500.000 kroner på tandbehandlinger. I gennemsnit kr. 140.000 - men ingen ved, hvem der rammes hårdest.

Med en tandforsikring kan du få udført den rigtige behandling på det rigtige tidspunkt - uden at det påvirker privatøkonomien. En tandforsikring giver skattefri og "næsten" gratis tandbehandling. Derfor har DE indgået en aftale med Dansk Tandforsikring.

De, der også er medlem af "danmark", vil både få refusion fra "danmark" og Dansk Tandforsikring. 

Hvad koster virksomhedsordningen?

Forsikringen koster årligt 1.675 kr. pr. person. Virksomheden har fuld fradragsret for præmien, og medarbejderne bliver beskattet af præmien (svarer til cirka 70 kr. om måneden netto ved 50% skat). Al udbetaling fra forsikringen er skattefri. 

Tilmelding til tandforsikringen

Forretningssteder kan tilmeldes frem til den 22 december 2023.

Hvis du ønsker at tilmelde dit forretningssted, så ring eller send en mail til DE’s rådgiver Sten Asmussen hos Lockton; du finder kontaktinformation i boksen længere nede på siden. Du bliver så kontaktet direkte.

Hvert forretningssted tilmeldes særskilt, og forsikringen skal omfatte alle ansatte og indehavere, da det er en obligatorisk ordning. Fremtidige ansatte/indehavere skal derfor også omfattes af ordningen. 

Det er desuden et krav, at minimum 2 personer tilmeldes, hvorfor forsikringen desværre ikke kan tilbydes et forretningssted med kun én ansat/indehaver. 

Sådan dækker tandforsikringen

Forsikringen dækker op til 80% af udgiften på forskellige tandbehandlinger. Dansk Tandforsikring har egne erstatningspriser, som matcher eller ligger over de gennemsnitlige tandlægepriser i Danmark. Her kan du læse mere om, hvad der dækkes: DT's dækninger. En årlig undersøgelse og tandrensning er inkluderet - og der er frit tandlægevalg i Danmark og EU. 

Undtaget dækning er kosmetiske tandbehandlinger og tandregulering samt manglende tænder, mælketænder og eksisterende implantater. 

Tænder, der er rodbehandlet eller tænder med fyldninger på tre flader eller mere, er dækket for alle almindelig behandlinger, blot ikke for krone, bro implantat eller lignende. 

Medforsikring af familien

I forbindelse med at forsikringen oprettes, vil ægtefælle/samlever og børn, der på tilmeldingstidspunktet er mellem 17-25 år, også få et tilbud om en tandforsikring. Familieforsikringen tegnes privat og administreres direkte hos Dansk Tandforsikring. Den fungerer således uafhængig af aftalen via DE's medlemstilbud. Prisen på familieforsikringen varierer, da den er aldersbetinget. 

Tilmelding

Tilmelding sker ved at kontakte DE's rådgiver Sten Asmussen hos Lockton. Sten kan kontaktes på telefon 25 54 22 64 eller på mail sten.asmussen@soderbergpartners.dk - og Sten er også klar til at besvare spørgsmål om tandforsikringen. 

Her kan du læse mere om tandforsikring hos Dansk Tandforsikring:

Dansk Tandforsikring FAQ

Dansk Tandforsikring - Erhverv

Dansk Tandforsikring - Ydelsesliste Erhverv