Boligsiden

Boligsiden.dk er Danmarks mest besøgte boligportal og er for alle, som vil købe og sælge bolig - eller som følger med i udviklingen på boligmarkedet.

Boligsiden.dk giver adgang til boligsøgning, boligstatistik, bolignyheder, BBR-informationer og funktionen Find Mægler, der viser vej til valg af den rigtige ejendomsmægler for dig.

Sådan søger du bolig på Boligsiden

Det er lettere, hurtigere og smartere end nogensinde før at søge på boliger til salg i Danmark. Du skal blot gå til forsiden af Boligsiden og starte din søgning ved at vælge boligtype og indtaste det område, du vil søge bolig i. Når du trykker søg, får du hurtigt en liste over boliger, der matcher dine søgekriterier.

Du kan også meget nemt finde yderligere informationer om en bolig hos ejendomsmægleren. Du klikker blot på ‘Se bolig hos mægler’, og så sendes du videre, så du kan se flere billeder og få flere informationer om boligen.

Gratis app til iPhone og Android

For mange brugere foregår boligsøgningen på computeren, men der er flere og flere, der søger bolig på mobilen. Det kan være fra sofaen, i bussen eller på gåturen.

Derfor har Boligsiden naturligvis også apps, der gør det nemt og bekvemt for dig at søge bolig, hvor end du befinder dig. Du kan hente Boligsidens app til iPhone og til Android. De er naturligvis helt gratis.

En hurtig og pålidelig kilde til boligmarkedet

Når du søger bolig på Boligsiden, kan du altid stole på, at de informationer du møder er aktuelle, opdaterede og troværdige. For når en sælger sætter sin bolig til salg, bliver alle informationer om boligen automatisk sendt til Boligsiden og lagt ind i databasen. På samme måde modtager Boligsiden informationer direkte, hvis der sker regulering af eksempelvis prisen på en bolig til salg.

Boligsiden er således det første sted, der har alle aktuelle informationer om boliger til salg, priser og meget mere. Det er det, fordi Boligsiden er ejet af ejendomsmæglere, og fordi de derfor har et tæt samarbejde med dem. Det indebærer, at Boligsiden som de eneste får indberetninger direkte fra alle professionelle ejendomsformidlere (boligadvokater og ejendomsmæglere).

Find den rette ejendomsmægler

Boligsiden er dog ikke kun til for boligkøbere. Der er også en lang række muligheder for dig, der skal sælge. En af de vigtigste at kende er Find Mægler. Det er en oversigt, der viser dig, hvor mange boliger ejendomsmæglerne i din by sælger.

Du kan hurtigt og nemt sortere listen over ejendomsmæglere efter antallet af salg, gennemsnitlig salgstid eller nedslag. Nøgletallene kan være med til at styrke det grundlag, du vælger ejendomsmægler ud fra.

Du kan også se, hvordan andre sælgere og købere vurderer den enkelte ejendomsmægler. Anbefalingen viser, hvor tilfredse de har været med en bolighandel hos den enkelte mægler.

Statistik – for dig, der vil følge med i udviklingen på boligmarkedet

Hvad end du er boligkøber, boligsælger eller bare er interesseret i boligmarkedet, så tilbyder Boligsiden dig også aktuelle statistikker om boligmarkedet.

Klik dig ind på Boligstatistik i topmenuen på Boligsiden. Her kan du finde statistik om prisudvikling, salgstider, nedslag og udbud.  Du kan sortere i statistikken efter boligtype, og så får du oplysningerne for hele landet eller de(n) region, landsdel eller kommune, du er interesseret i.

Du kan se udviklingen i for eksempel salgspriser måned-for-måned de tre seneste år, og også her er vi først med det nyeste. For allerede en uge efter et månedsskifte, kan vi fortælle, hvordan det gik på boligmarkedet i måneden før.

Boligsiden er til rådighed for pressen

På baggrund af de mange statistikker udsender Boligsiden hver måned tre faste pressemeddelelser, som belyser udviklingen den seneste måned i udbud, priser og antal handler. Derudover udgiver Boligsiden hver uge en række artikler i deres nyhedsunivers. Det sker på baggrund af de mange boligdata, som Boligsiden har lagret og registreret siden 2010.

Vores artikler er også til dig, der skal købe eller sælge

De mange nyheder og pressemeddelelser, som Boligsiden laver, kan du altid finde i topmenuen på Boligsiden under Nyheder. Artiklerne er ikke kun designet til at få et liv i pressen. De er også rettet direkte mod dig, der skal købe eller sælge.

Det er de, fordi der tages udgangspunkt i Boligsidens store statistikdatabase, når der fortælles om tendenserne på boligmarkedet. Her kan du løbende følge med i, om priserne er steget eller faldet i dit område, om salgstiden er kort eller lang, eller om der bliver givet små eller store nedslag i prisen. De informationer kan du bruge, når du sammen med din ejendomsmægler skal prissætte din bolig, eller når du skal forhandle om et boligkøb.

Derudover har Boligsiden udviklet en lang række guides, hvor du kan lære begreberne på boligmarkedet at kende og få tips og tricks til din bolighandel.