DE's Lærebøger kan købes enten som fysisk bog eller som e-bog. Betalingsmiddel er Dankort, Visakort eller Mastercard.


Ønsker du at bestille vores bøger i digital -eller fysisk udgave kontakt DEuddannelse@de.dk

Levering:
Bøgerne sendes via PostNord og der kan være en ekspeditionstid på op til 14 dage. Beløbet trækkes først fra din konto, når bogen afsendes. Vil du selv hente din bog hos os, er du velkommen til at kontakte os herom på DEuddannelse@de.dk

Fortrydelsesret:
Der ydes 14 dages fuld fortrydelsesret jvf. ’Lov om visse forbrugeraftaler’. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du modtager bogen. Det er en forudsætning, at bogen ikke er beskadiget eller brugt ved returnering. Ved brug af fortrydelsesretten skal bogen returneres i samme stand, som den er modtaget, og køber afholder de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Når varen er modtaget retur, udbetales beløbet indenfor få dage til købers konto.

Varen returneres til:
DE
IslandsBrygge 43
2300 København S
CVR: 12 83 81 15

Reklamation
Varen emballeres og sendes forsvarligt. Køber bedes ved modtagelsen undersøge om vare og emballage er intakte. Er dette ikke tilfældet, skal skriftlig meddelelse til DE uden ugrundet ophold.

Priser: Alle priser er inkl. moms og forsendelse.


OBS: GRUNDET TEKNISKE UDFORDRINGER, KAN WEB-SHOPPEN GIVE PROBLEMER, HVIS MAN ER LOGGET IND SOM BRUGER. ER DU LOGGET IND, SKAL DU DERFOR LOGGE UD, FØR DU STARTER.

 
This site use cookies.
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.
OK jeg er indforstået