Få eksperthjælp til dit boligkøb

I et boligkøb er der både følelser, tryghed og penge på spil. Det handler om dit hjem – rammen om dit liv. Det handler om din økonomi flere år frem i tiden. Og det involverer mange specialer, fx jura, forsikring, finansiering, byggeri og energi. Derfor er det en rigtig god idé at få rådgivning af din egen ekspert i form af en ejendomsmægler, der har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke i køberrådgivning.

Med en ejendomsmægler som køberrådgiver får du en ekspert ved din side i handlen. Det kan spare dig for både bekymringer, besvær og penge. Det kan du læse om i nedenstående brochure.

Klik på brochuren (PDF) herunder og udskriv på begge sider af papiret ved print.

Køberrådgivning forside

Hold øje med Tryghedsmærket for Køberrådgivning

Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) har udarbejdet et Tryghedsmærke for Køberrådgivning. Tryghedsmærket kan opnås af ejendomsmæglere, der er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, som har deltaget på et DE godkendt køberrådgivningskursus, og som efterfølgende har bestået en e-læringstest vedrørende køberrådgivning.

Medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening er underlagt et sæt interne retningslinjer, som har til formål at sikre, at medlemmerne overholder alle regler vedr. køberrådgivning, udøver køberrådgivningsopgaven på en etisk forsvarlig måde, og kommer ”hele vejen rundt” om køberrådgivningsopgaven.

Som køber er man rigtig godt stillet, hvis man vælger en køberrådgiver med DE's tryghedsmærke, fordi der er sikkerhed for en høj faglig standard og forsikringsdækning i ethvert tilfælde, hvor en køberrådgiver skulle begå ansvarspådragende fejl.

 

tryghedsmaerke blaa preview