I et boligkøb er der både følelser, tryghed og penge på spil. Det handler om dit hjem – rammen om dit liv. Det handler om din økonomi flere år frem i tiden. Og det involverer mange specialer, fx jura, forsikring, finansiering, byggeri og energi. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvem du handler med.

Ejendomsmægleren, der sælger en bolig, er engageret af sælger til at varetage sælgers interesser i handlen bedst muligt. Men hun eller han er samtidig underlagt en lang række krav og forpligtelser over for dig som køber. Derfor giver det tryghed, når handlen varetages af en ejendomsmægler frem for privatpersoner eller andre rådgivere. I brochuren kan du læse om de fordele, du har som køber, når du køber bolig, der sælges via en ejendomsmægler.

Klik på brochuren (PDF) herunder og udskriv på begge sider af papiret ved print.  

Skal du købe bolig forside

 

Køberrådgivning

Det kan være en rigtig god idé at få rådgivning af din egen ekspert i form af en ejendomsmægler, der har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke i køberrådgivning.

Med en ejendomsmægler som køberrådgiver får du en ekspert ved din side i handlen. Det kan spare dig for både bekymringer, besvær og penge. Det kan du læse mere om i brochuren om køberrådgivning.

Klik på brochuren (PDF) herunder og udskriv på begge sider af papiret ved print.

Køberrådgivning forside