logo rgb red grey

Boligsiden.dk er Danmarks mest besøgte boligportal og er for alle, som vil købe og sælge bolig - eller som følger med i udviklingen på boligmarkedet. Boligsiden findes på nettet og som en app.

Boligsiden.dk giver adgang till boligsøgning, boligstatistik, bolignyheder, BBR-informationer og funktionen Find Mægler, der viser vej til valg af ejendomsmægler

 

Boligsøgningviser boliger til salg i Danmark. Søg efter boliger ud fra boligtype af og postnumre eller søg via kortet, hvor alle de huse og grunde til salg i området ses. Få flere iinformationer om interessanteboliger ved et klik på "Se bolig hos mægler".

Find Mægler - viser kundernes samlede vurdering af ejendomsmæglerne –  fra kunder, der har gennemført en bolighandel. Her er også fakta om de enkelte ejendomsmæglerforretningers udbudte og solgte boliger og grunde, boligernes gennemsnitlige salgstider, afslag, salgspriser mm. 

Boligsidens Markedsindeks - udkommer hver måned med nøgletal fra boligsalget måneden før (udbud, salgspriser, salgstid og nedslag). Boligsidens Markedsindeks er først med den seneste udvikling, da det får data direkte fra ejendomsmæglerne , snart en handel er gået igennem, hvor andre statistikker må vente på Tinglysningen. 

Boligsidens Ubudsstatistik  - giver overblik over tendenser i boligudbuddet og i udbudspriserne fordelt på boligtyper og geografi 

BBR-informationer - viser seneste offentlige vurdering,  tagtype, bygninger og matrikelnummer nmm. findes også på Boligsiden. Både for boliger, der er til salg, og som ikke er til salg.

Salgspriser - kan også ses på Boligsiden. Under salgspriser kan du se salgspriser for alle boliger handlet siden 1992. 

Bolignyheder - udsender Boligsiden flere gange om. Her er nyheder og indsigt baseret på de mest opdaterede boligmarkedsstatistikker. Et samarbejde med førende boligøkonomer og andre boligspecialister, bidrager også til at skabe et nuanceret billede af boligmarkedet i medierne.