F0A7113

Aldrig før har DE’s Landbrugsseminar haft så stort fremmøde som denne gang, hvor landbrugsmæglerne fejrede 25 års jubilæet for deres seminar. Over 130 deltagere mødtes den 30. og 31. januar på Hotel Munkebjerg i Vejle, for at få faglig opdatering og en god snak blandt kollegaer.  

Det var ikke mindre end et historisk øjeblik, da formanden for DE’s Landbrugsudvalg, Peder Riishøj, bød de rekordmange deltagere velkommen og fortalte om dengang for 25 år siden, hvor Landbrugsudvalget under sin daværende formand Laurits Jensen grundlagde landbrugsmæglernes eget faglige seminar.
 
Traditionen tro var der rig mulighed for at få en uformel snak med kollegaer, konkurrenter og leverandører, og de faglige indlæg førte deltagerne rundt i mange af markedets og juraens krinkelkroge. Skatteregler, den nye Vurderingslov og et kig i konjunkturernes krystalkugle hørte til seminarets emner, hvor landbrugsmæglerne flittigt benyttede sig af mulighederne for at stille spørgsmål og diskutere konkrete problemstillinger.
 
Til dem, der gerne planlægger lidt langsigtet: DE’s næste Landbrugsseminar afholdes på Munkebjerg den 28. og 29. januar 2021.
 
 
Tekst: Sandy Thornland
Foto: Kåre Hangaard