Thomas le Dous er fra 1. oktober ny Public Affairs- og kommunikationschef i Dansk Ejendomsmæglerforening. Thomas le Dous var indtil folketingsvalget særlig rådgiver for Karsten Lauritzen i Skatteministeriet.

Direktør for Dansk Ejendomsmæglerforening, Ole Hækkerup, glæder sig meget til at ejendomsmæglernes sekretariat bliver styrket med Thomas le Dous: ”Thomas har en virkelig god forståelse for, hvordan politik og beslutninger bliver til, og samtidig stærk erfaring med det samspil, der skal være med medierne. Det bliver en styrke for danske ejendomsmæglere at have Thomas’ indsigt og erfaringer med i arbejdet.

Thomas le Dous glæder sig til forsat at arbejde med politik, selvom det ikke er helt så direkte, som de sidste 4 år: ”Der er selvsagt en helt masse nyt, jeg nu skal kaste mig over, men det glæder jeg mig meget til. Der er også en række af de udfordringer ejendomsmæglere, boligkøbere og boligsælgere møder i deres hverdag, vi skal sætte stærkere på dagsordenen”

Ole Hækkerup oplyser endvidere, at Dansk Ejendomsmæglerforening er ved at gennemføre en etisk 10 punkts plan og revidere det politiske grundlag.

Yderligere info:
Thomas le Dous: tlf 20947300
Ole Hækkerup: tlf 29424045