Den 1. oktober tiltræder fhv. MF Ole Hækkerup som ny administrerende direktør for Dansk Ejendomsmæglerforening. (DE)

Ole Hækkerup har gennem 8 år som medlem af Folketinget varetaget en række ordførerskaber, ikke mindst posten som politisk ordfører. Han har herudover fungeret som kommunikationschef i Danske Handikaporganisationer og arbejdet som rådgiver hos et større dansk PA-bureau. Ole Hækkerup er uddannet Cand.Scient.Pol. fra Kbh´s Universitet.

DE ønsker at skærpe sin politiske interessevaretagelse og kommunikere branchens synspunkter endnu skarpere. Vi er derfor stolte af at få Ole ved roret, som vi kender som faglig dygtig og skarp, og ikke mindst ualmindelig behagelig, og bredt respekteret i det politiske miljø”, - siger Fmd. for Dansk Ejendomsmæglerforening, Torben Strøm, og fortsætter: ”Dansk Ejendomsmæglerforening skal både være den fagligt troværdige interesseorganisation overfor medlemmer og samarbejdspartnere, samtidig med at foreningen skal kommunikere branchens synspunkter hurtigt og skarpt i medierne og hos lovgiverne. Med Ole Hækkerup tror vi at have fundet en profil, der mestrer begge dele”, slutter Torben Strøm.

"Jeg er utroligt glad for at være kommet til DE”, siger Ole Hækkerup, og fortsætter: ”Det betyder et skifte i mit liv væk fra parlamentarisk politik. Jeg glæder mig til politik på en anden måde, og ikke mindst at få mæglernes erfaring og viden bragt i spil”, slutter Hækkerup.

DE´s nye administrerende direktør tiltræder officielt d. 01.10.2018.

Kontaktoplysninger

Fmd. for DE, Torben Strøm træffes på: 20733621, Mail: tst@nybolig.dk

Ny adm. Direktør for DE, Ole Hækkerup træffes på: 53534235

(Yderligere oplysninger, Peter Arnfeldt, Tlf 40558005, mail: peter@arnfeldt.co)