Skatteindbetaling


Nytåret nærmer sig og snart hopper vi ind i 2020. Du bør derfor overveje, om du inden årsskiftet skal indbetale ekstra til din pensionsordning. Som kunde i Velliv er der en række fordele ved at indbetale ekstra på din pensionsopsparing:

  • Betaler du topskat, kan det være en fordel for dig at indbetale ekstra til din pension og reducere din skat. Indbetalinger til ratepension og livsvarig livrentepension giver nemlig skattefradrag.
  • Få øget bonus fra Velliv Foreningen. Din forventede bonus fra Velliv Foreningen for næste år øges, da den er baseret på størrelsen af din opsparing den 31. december 2019.
  • Hos Velliv anbefaler vi, at du sparer syv års løn op inden din pension. Er du i tvivl om, hvorvidt du følger anbefalingerne og er korrekt dækket, kan du tilmelde dig ”Gode Råd” eller kontakte vores Rådgivningscenter.


Hvis ud ønsker at spare ekstra op til pensionsopsparing som en engangsindbetaling, anbefaler vi, at du tager fat i os inden den 19. december. Du kan læse mere om ekstra indbetaling på pensionsopsparingen her


Dansk Ejendomsmæglerforenings aftale med Velliv

Dansk Ejendomsmæglerforening har en aftale med Velliv, der giver indehavere mulighed for at sikre sig selv og sine medarbejdere gennem en pensionsordning, der både består af en opsparing og en forsikringspakke samt en sundhedsforsikring gennem Dansk Sundhedssikring.

Som indehaver kan du tilbyde ordningen til dine medarbejdere, uden du selv behøver at afholde udgiften for medarbejderne. 

”Vi ved aldrig hvornår uheldet er ude, og med denne aftale er både du og dine medarbejdere rigtig godt sikret”, siger Line Posselt, vicedirektør i Dansk Ejendomsmæglerforening.


Hør mere om dine muligheder

Hvis du vil høre mere om dine muligheder med en pensionsordning i Velliv, kan du kontakte:

Velliv Sjælland: Pensionschef Casper Rotne, tlf. 6120 3115 eller e-mail: casper.rotne@velliv.dk
Velliv Midt/Nordjylland: Pensionschef Knud Møller Vestergaard, tlf. 2345 5809 eller e-mail: knud.moller.vestergaard@velliv.dk
Velliv Fyn/Sønder- og Midtjylland: Pensionschef Nina May Hersig, tlf. 6122 4643 eller e-mail: nina.may.hersig@velliv.dk