DE-panelet er et panel bestående af medlemmer på tværs af hele Danmark. Som medlem af panelet vil man få tilsendt korte spørgeskemaer, der vil bidrage til DE’s viden på et givent område.


I DE forsøger vi hele tiden at blive bedre til det, vi gør og blive klogere på vores medlemmer. På den måde kan vi varetage vores medlemmers interesser på bedst mulig vis.
Vi vil gerne vide, hvad du tænker om forskellige emner. Derfor har vi nedsat DE panelet. DE panelet består af medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening fra hele landet, der et par gange om måneden får tilsendt små undersøgelser i form af korte spørgeskemaer.
Undersøgelserne vil primært dreje sig om forholdene i branchen, om tendenser på erhvervs- og boligmarkedet og andre relevante emner.


Hvad skal du forvente?

Som medlem af DE-panelet kan du forvente at modtage et par spørgsmål 1-2 gange om måneden. Det tager kun nogle minutter at besvare.
Til gengæld vil din mening blive hørt og komme til udtryk, når vi løbende bruger de indkomne svar til at udvikle DE og interessevaretage.
Du bestemmer selv, om du vil svare på spørgsmålene fra gang til gang, og du kan altid melde dig fra panelet igen.
En gang om året trækker vi lod blandt panelisterne om en flaske god spiritus som tak for indsatsen.
Er du interesseret i at være med i DE panelet?

Så tilmeld dig her