Den seneste tendensundersøgelse blandt vores medlemmer viser, at der landet over ikke er den store ændring i forventningerne til prisstigninger i næste kvartal sammenlignet med sidste kvartal. Størstedelen af mæglere forventer fortsat uændret prisstigninger. Storbyerne skiller sig lidt ud. Her er mæglerne fortsat mere forbeholdne, dog er der optimisme at spore i Aarhus kommune, når det gælder priserne på enfamilieshuse. Flere mæglere forventer uændret priser på sommerhuse i næste kvartal fremfor højere priser, hvilket er i linje med, at sommerkvartalet er højsæson for sommerhus salg.

Mæglerne forventer overvældende uændret liggetider i det kommende kvartal. Dog skiller Aarhus kommune sig ud ved, at der her er en forventning om længere liggetider for ejerlejligheder.  

På landsplan er der fortsat langt flere mæglere, der forventer uændret eller højere priser og liggetider om et år. Dog er der lavere forventninger til ejerlejligheder i storbyerne og her er der især kølige forventninger til priser og liggetider på lejligheder i Aarhus. 

Det er dog vigtigt at huske, at priserne i København og Aarhus fortsat er på et historisk højt niveau. 

Se alle tallene fra den seneste tendensundersøgelse her