Nordic Housing Insight


13-03-2012 Danske mæglere: Interessen for at købe bolig bliver større
De danske ejendomsmæglere forventer, at interessen for at købe bolig vil stige i de næste tre måneder. Den stigende interesse for at købe er gældende over hele Norden. Det er nogle af tendenserne i en ny undersøgelse foretaget blandt ejendomsmæglere i Sverige, Norge, Island og Danmark. 
 

19-12-2011 Nordiske boligmarkeder på vej i hver deres retning

Der er stor forskel på, hvordan ejendomsmæglere i Norden ser på fremtiden. I Norge og på Island tror mæglerne på stigende priser, mens både Sverige og Danmark har lavere forventninger. Mediernes dækning og bankernes restriktive udlån er blandt årsagerne til en begrænset tiltro til boligmarkedet. Det viser en ny undersøgelse foretaget blandt ejendomsmæglere i Sverige, Norge, Island og Danmark.

26-09-2011 Det danske boligmarked er det mest fastlåste i Norden
Sælg først og køb herefter. Sådan går det i 95 pct. af tilfældene, når danskerne skal handle bolig. Det gør det danske boligmarked til det mest fastlåste i Norden, ifølge en ny undersøgelse foretaget blandt ejendomsmæglere i Sverige, Norge, Island og Danmark.


14-06-2011 Afmålte forventninger blandt danske mæglere
Norske, svenske og selv islandske ejendomsmæglere ser mere lyst på boligmarkedet end deres danske kolleger. Mæglerne herhjemme peger selv på, at særligt købernes pessimisme omkring egen økonomi sætter det danske boligmarked på vågeblus lige nu. Det viser en ny undersøgelse foretaget blandt ejendomsmæglere i Sverige, Norge, Island og Danmark.


10-03-2011 Nordic Housing Insight: Optimismen er lavest blandt danske mæglere
De danske ejendomsmæglere er de mindst optimistiske i Norden – selv de islandske mæglere ser en kende mere lyst på prisudviklingen på huse det kommende kvartal. Norge ligger endnu engang i top, når det gælder positive forventninger til boligmarkedet. Det er nogle af tendenserne i en ny undersøgelse foretaget blandt ejendomsmæglere i Sverige, Norge, Island og Danmark.


16-12-2010 Danske ejendomsmæglere blandt Nordens mindst optimistiske
De danske ejendomsmæglere er blandt Nordens mindst optimistiske, når det gælder forventninger til boligprisernes udvikling de kommende måneder. På linje med deres islandske kolleger forventer danske mæglere uændrede eller dalende huspriser, hvorimod særligt de norske mæglere tror på prisstigninger resten af vinteren. Det er nogle af konklusionerne i en ny undersøgelse foretaget blandt ejendomsmæglere i Norden.


28-09-2010 Nordisk undersøgelse: Danske huskøbere mest forsigtige
I Danmark køber vi ikke nyt hus, før vi har solgt det gamle, og danske ejendomsmæglere forholder sig pessimistisk til boligprisernes udvikling. Det viser en ny undersøgelse foretaget blandt ejendomsmæglere i Norden.
Nordisk tendens{CE4A2777-706F-4EE7-9E0E-249BB4F191CE}